Referenties

Automotive insidersFrank kan uitstekend luisteren maar ook kritische vragen stellen. Omdat hij zich goed inleest en mede dankzij zijn empatisch vermogen weet hij wat er leeft onder de bezoekers van het event. Hij weet sprekers te verleiden net dat extra te zeggen dat je vaak níet te horen krijgt, zonder de sprekers daarmee in verlegenheid te brengen. Een aanrader als dagvoorzitter.

Ric van Vugt

Adjunct directeur, Automotive Insiders

Frank is gemakkelijk in de omgang. Luistert en filtert goed en kan zich volledig focussen op het onderwerp. Hij leest zich goed in, laat een prima balans zien qua aandacht voor de gastsprekers en de aanwezige bezoekers.

Naast het dagvoorzitterschap is gastheerschap Frank niet vreemd!

Wilco Westrik

Organisator, VPRO Tegenlicht Meetup055

Als spreekstalmeester van de Beursvloer komen geheel nieuwe kanten van Frank naar voren: hij ondersteunt het loven en bieden op enthousiaste wijze. Voelt uitstekend aan wanneer hij moet spreken en wanneer niet. 

Als bestuurder van Present Apeldoorn heb ik hem leren kennen als doelgericht en een goed luisteraar.

Karin van Dillen

Algemeen Coördinator , Present Apeldoorn

Wat kun je verwachten met Frank van Klink als dagvoorzitter? Altijd 100% voorbereid en bereid om met scherpe vragen verder te gaan waar anderen stoppen.

Christian Lorist

Program manager CIRCLES, VNO-NCW Midden

Frank van Klink heeft mij in positieve zin verrast! Zijn rol als gespreksleider is hem op het lijf geschreven. Frank weet wat er onder zijn publiek leeft waardoor er een bijzondere wisselwerking ontstaat. Ik zou hem zeker als dagvoorzitter adviseren!

Frieda Diender

PR &Marketing department, Paleis Het Loo

Als iemand mij zou vragen om Frank te typeren in vijf kernwoorden kom ik op: doelgericht, prikkelend, gastheerschap, professioneel en onafhankelijk.

Remco Bels

Director, KPMG in India

Frank is een zeer gemotiveerde en spontane persoonlijkheid die met een flinke dosis humor tot de kern van de zaak komt. Netjes, correct en doch zeer doortastend.

Anouska Hofman

Secretaresse, VNO-NCW Midden

Pin It on Pinterest