“De voorzitter is als een katalysator, helpt dat de snelheid van een reactie wordt vergroot, maar neemt niet direct deel aan de reactie, zodat het ook nadat de reactie heeft plaatsgevonden nog intact is”

Dagvoorzitter

Vanaf mijn vroege jaren al in de automobiliteit “gegroeid” en daar ook mijn volledig opleiding in genoten. Na de A.T.S (Auto Technische School) het “Institute for Small Business Automotive” VBBM afgerond. 

Na 17 jaar in Amsterdam dealer bedrijven te hebben geleid nu 18 jaar werkzaam in de AutoLease, Autoverhuur en Private Lease als algemeen directeur. De afgelopen jaren diverse bestuursfuncties bekleed o.a. bij VNO/NCW – Present (MVO) en A.I.C. (Autolease Inkoop Combinatie)

In deze rollen veelvuldig als spreker of dagvoorzitter opgetreden. Mijn kracht zit op inhoud sturen maar ook dienstbaar opstellen naar de geïnterviewde – zaal en/of gasten . Dominant als het moet, kwetsbaar als het helpt. Bezit voldoende humor en improvisatie vermogen om onverwachte situaties aan te kunnen. 

Voorbereiding is voor mij altijd de sleutel tot succes. Ben ook- op verzoek- in staat om buiten de gebaande paden te denken en met de klant tot een “nieuwe” invulling te komen van de vaak gangbare bijeenkomsten. Naast mijn training bij Dagvoorzitter.nl volg ik een cursus in theatersport. (Basis en +plus)

Werkwijze

1. Aanvraag

Het eerste contactmoment, telefonisch, per mail of app. Ik kom graag met u in contact.

 

2. Kennismaking

Laten we elkaar beter leren kennen, welke richting wilt u op en wat mag u van mij verwachten.

3. Voorstel

Op basis van uw wensen en richting ontvangt u van mij een voorstel voor het te volgen pad van de dag.

4. Evenement

Goed voorbereid gaat de dag beginnen, als spreker / dagvoorzitter kunt u op mij bouwen.

5. Evaluatie

Hoe is het u en de bezoeker bevallen, is iedereen tevreden? Waar trekken we lering uit?

Dagvoorzitterschap

Frank is gemakkelijk in de omgang. Luistert en filtert goed en kan zich volledig focussen op het onderwerp. Hij leest zich goed in, laat een prima balans zien qua aandacht voor de gastsprekers en de aanwezige bezoekers.

Naast het dagvoorzitterschap is gastheerschap Frank niet vreemd!

Wilco Westrik

Organisator, VPRO Tegenlicht Meetup055

Aangesloten bij:

Pin It on Pinterest