En nu ook lid van Vakgroep GoedeDagVoorzitters

Dagvoorzitter

En nu ook lid ✅ van #GoedeDagvoorzitters.nl ! 🎈 Na kennismaking en “schouwing” 😉 bij een optreden op locatie, toegelaten tot deze vakgroep! hashtagblijvenleren hashtagsteedsbeterworden hashtagvanklinkspreekt hashtagvanklinkluistert hashtagvanklinkadviseert Vakgroep GoedeDagVoorzitters

“De leden van de vakgroep Goededagvoorzitters inspireren, adviseren en stimuleren elkaar door maandelijkse intervisie en vergroten hun kennis en vaardigheden als dagvoorzitter door gezamenlijke (bij)scholing. Zo draagt de vakgroep bij aan de professionalisering van het vak. Binnen de vakgroep geven de leden collegiale ondersteuning, werken samen en verwijzen naar elkaar door. Buiten de vakgroep zijn de leden ambassadeur voor het beroep van dagvoorzitter. Hoe? Dat zie je hier”:

Publicaties

Pin It on Pinterest